Een dartbord ophangen

dartbord ophangen

Een dartbord ophangen

Een manier om een dartbord op te hangen is aan de muur. Dit is het meest geschikt voor een kamer die warm is en voldoende muurruimte heeft. Ook is het verstandig om een stevige ondergrond te kiezen. Als u multiplex wilt gebruiken, kunt u speciale montageplaten aanschaffen. Zorg ervoor dat u het dartbord aan een stijl of een stuk triplex hangt muur zelfbeschikking. Hang het ook op een comfortabele afstand van de vloer en bij voorkeur uit de buurt van deuren.

Voordat je een dartbord ophangt, meet je eerst de ruimte op waar het komt te hangen. In het ideale geval hangt u het bord tegen een muur met voldoende afstand tussen het bord en de werplijn. De hoogte van de muur, inclusief de afstand tussen de muur en de muur, moet ongeveer drie tot vijf inch zijn. Houd ook rekening met de afstand tussen de muur en het dartbord. Dit bepaalt de hoeveelheid ruimte die je nodig hebt voor je dartbord.

Nadat je de ruimte hebt opgemeten, moet je het dartbord ophangen. Om een dartbord op te hangen, moet je de juiste hoogte en afstand van de werplijn van het bord bepalen. Vervolgens moet je de perfecte muurbeugel kiezen. Nadat u de stijl hebt gekozen, selecteert u de materialen voor het steunbord. Kies voor extra veiligheid een stevig, goed geconstrueerd magnetisch of ophangontwerp.

Site bezoeken voor meer info: Dartshopleiden.nl