Zet bestanden ongetwijfeld over: 3 beste computerprogramma`s voor jouw delen betreffende bestanden aan pc

Jullie kiezen betreffende een bestandsoverdrachtservice voor jij computer zou moeilijk bedragen. Moderne gevarieerdheid biedt toch veel oplossingen. In dat artikel leert u hoedanig u beslist programma kiest om bestanden naar jij computer over te zetten – zoals welke criteria u zal zoeken plus welke wanneer de drie beste word beschouwd.

file sharing

Selectiecriteria

Vanwege een aardig -programma ervoor het online overzetten betreffende bestanden bij kiezen, zal u op verschillende tonen letten. Lees hier langer over.

Beveiliging

Dit is het eerste dat met je opkomt. We moet niet dat persoonsgegevens binnen handen staan van aanvallers of simpelweg verdwijnen.

Stuk voor stuk nl.dataroom-providers.org -services die in dat artikel word beschreven, hebben moderne end-to-end-coderingstechnologieën. Dit betekent dat zelfs uw bureaus geen toegang hebben zelfs uw bestanden. Het vergelijken van encryptietechnologieën is zeker onderwerp ervoor een bizar artikel, enig laat het de aan specialist bestaat.

Gemak

Deze is beslist van de leidend factoren bij het kiezen betreffende een -platform. Deze omvatten functies dit het tellen van gebruikers gemakkelijker inslikken maken:

U gemak van het opslaan van bestanden – u moet jouw bestanden waarin u geïnteresseerd bent in een paar stappen vinden.

Gelegenheden om papieren rechtstreeks in uw repository bij creëren. Om dit te doen, worden meestal aanvullende medewerkers geïntegreerd.

Jullie moet volledige controle beschikken over het verzenden of ontvangen met bestanden.

Wanneer het bestand kan belanden bewerkt, moet het jullie geschiedenis van het bewerken zijn.

Het is erg geweldig als er door de pc-versie ook dus mobiele versie komt.

Prijzen

Iedereen kan het aanvoerend tarief accepteren met betere prijs en niet te dikwijls betalen voor wat het niet van plan leven te benutten. Natuurlijk bepaalt iedereen zelf wat hij nodig heeft gekregen en wat niet.

Volledige grootte betreffende downloadbare bestanden

Het krijtwit dat deze cijfer toch wel anders bestaan in opslagservices. Ondertussen sommige de toestaan door bestanden betreffende 250 Gb of langere te downloaden, zijn andere beperkt tot slechts 20 Gb.

Apple iCloud

Jullie service met Apple bestaan beschikbaar voordat eigenaren van iOS-, macOS- en Windows-apparaten. Android- plus Linux OS-gebruikers bleven achter.

iCloud bestaan een pakje van alle Apple-services, dat niet slechts cloudopslag omvat, maar mede Mail, Agenda, Foto’s, Notities, enz.

Voordelen van iCloud

Het voornaamste voordeel is de express synchronisatie van bestanden voor alle apparaten, waardoor zijkant snel toegankelijk zijn doorheen het bureaublad op Windows, iPhone en iPad.

Handig schakelen medio Agenda, Notities en verschillende diensten scheppen iCloud handig en versnelt het werk erin.

Het platform kan overigens dienen wanneer een werkruimte voor ontwikkelaars. iCloud biedt de mogelijkheid om de schijf als server te behandelen om API-verzoeken te te laten bezorgen.

Apple biedt tarieven over gezinstoegang ervoor maximaal 5 personen, en dit zou winstgevend is.

Dropbox

Dropbox is een van de oudste en populairste clouddatarooms.

Jullie heeft frequent coole tools die de arbied vereenvoudigen. Leuke tips bij de registratie en installatie van de applicatie en dus duidelijke interface versnellen u aanpassingsproces. Lees meer aangaande onboarding in uw applicaties met dit artikel.

Sommige functies zijn hetzelfde aan Google Drive: de mogelijkheid om tegelijkertijd te opereren in één bestand, opmerkingen achter bij laten, toegangsniveaus te administreren, de geschiedenis van bestandswijzigingen te observeren en jouw prullenbak. Het kunt verwijderde bestanden evenzeer zien in uw map waar ze zijn voordat zij werden weggehaald.

Google Drive

Google Drive is waarschijnlijk de populairste gratis cloudopslagservice waar ik ooit ben geweest.

Cloudopslag maakt percentage uit van het Google-systeem, wat absoluut snelle plus gemakkelijke into met is andere bedrijven betekent: Google Agenda, Gmail, Google Foto’s, Google Keep en verschillende.