Hoe Bitcoins snel en gemakkelijk te krijgen

Bitcoinmeester.nl – Hoe u Bitcoins kunt krijgen, is niet zo moeilijk te beantwoorden, omdat de technologie eigenlijk heel gemakkelijk te gebruiken is. Het is net als het gebruik van creditcards, PayPal of zelfs geldovermakingsagenten zoals WesternUnion of MoneyGram.

Het enige dat u nodig heeft, is een digitale Bitcoin-portemonnee die al uw activiteiten op internet bijhoudt. En zolang u deze portemonnee up-to-date houdt, heeft niemand toegang tot uw account. Het enige dat u nodig heeft, is een internetverbinding, die de meeste mensen tegenwoordig hebben.

Veel mensen vinden dat de snelste manier om bitcoins te ontvangen, is door ze te gebruiken als betaling voor hun goederen of diensten die ze al online verkopen.

Geef uw klanten gewoon de keuze om met bitcoins te betalen.

Om het leven gemakkelijker te maken, wilt u zich misschien inschrijven voor een gratis bitcoin-handelaarsaccount waarmee u direct rekeningen kunt verzenden en bitcoins-betalingen kunt integreren in uw online bestelformulieren voor enkele van de meest populaire e-commerce winkelwagentjes. Op deze manier hoeft u niet te wachten tot uw klanten hebben gecontroleerd of hun creditcard geldig is voordat ze de transactie kunnen voltooien.

Als u een aanzienlijk bedrag wilt verdienen, moet u bitcoins krijgen via een of andere serviceprovider. Er zijn veel van deze serviceproviders waarmee iedereen een aanzienlijk bedrag kan verdienen door hun service te accepteren en hun software te gebruiken. Deze zogenaamde bitcoins kunnen op verschillende marktplaatsen worden verhandeld, waaronder eBay, Amazon, iTunes en vele anderen. U kunt ook overwegen om uw eigen website of blog te openen waar mensen kunnen kopen en betalen met hun eigen digitale portemonnee, zoals bitpay, PayPal of Walmart.

U kunt ook overwegen om privésleutels te gebruiken in plaats van bitcoins als betaling wanneer u sommige producten online koopt. Private sleutels worden gemaakt met behulp van openbare sleutels en worden meestal gegeven aan leden van een organisatie of een overheid die hun authenticiteit garanderen. Om bitcoins te krijgen door het gebruik van privésleutels, hoeft u zich alleen maar aan te melden bij een van deze websites en uw privésleutels naar uw computer te kopiëren.

Gebruik vervolgens uw openbare sleutel om de transactie te ondertekenen.

Een andere manier om een aanzienlijk bedrag te verdienen met betrekking tot hoe u snel en gemakkelijk bitcoins kunt krijgen, is door reclame te maken voor uw diensten en goederen op een soort van online marktplaats. Er zijn veel verschillende online marktplatforms waar u uw goederen en diensten kunt presenteren en kunt bieden op projecten van andere mensen. Als u een project wint, verdient u een bepaald percentage van de totale waarde als uw betaling. Net als bij bitpay, kunt u ook profiteren van partnerprogramma’s die uitstekende manieren zijn om extra winst te maken met betrekking tot het verkrijgen van bitcoins.

Een methode die u echter kunt gebruiken om een aanzienlijk bedrag te verdienen met betrekking tot hoe u snel bitcoins kunt krijgen, is door het gebruik van verschillende vormen van portefeuilles. De meest gebruikelijke manier om wallets te gebruiken om bitcoins te kopen, is door middel van koude opslag. U kunt de portemonnee vervolgens offline houden, wat betekent dat u deze op een plaats bewaart die niet toegankelijk is voor anderen. Als u uw portemonnee offline houdt, kunt u nog steeds websites zoals coldstoragecom gebruiken om u te helpen uw privésleutels op de offline opslag op te slaan en te beschermen tegen diefstal.

Bitcoin kopen (BTC) met iDeal of Bancontact | Bitcoin Meester